Vriend of donateur worden

 
 

Stichting VRIENDEN VAN DE HOOP stelde zich na de restauratie van De Hoop ten doel de belangstelling voor en het gebruik van het gebouw De Hoop te bevorderen. Diemen heeft niet veel monumenten, maar de voormalige schuilkerk mag een juweeltje worden genoemd. Om dit monument voor het Diemense publiek toegankelijk te maken besloot de Stichting culturele activiteiten te organiseren. Twee van de grootste evenementen vonden plaats in maart 2003 en april 2006: KUNST KIJKEN, een kunstroute die bijna 3000 bezoekers trok.

Naast kijken werd echter vooral het luisteren in De Hoop belangrijk. Al in 1999 werd besloten jaarlijks een serie concerten kamermuziek te organiseren, te meer daar het gebouw een fantastische akoestiek bezit. Deze serie is inmiddels onder de naam ‘Kamermuziek in De Hoop’ bekend geworden bij een breed muziekminnend publiek. Wij willen u een gevarieerd programma aanbieden, uitgevoerd door ensembles van niveau. Deze ensembles moeten natuurlijk naar behoren worden betaald. Dit alles kost dus geld. Om de concertserie te kunnen continueren hebben wij de steun nodig van onze ‘Vrienden’, inmiddels een vaste en trouwe groep belangstellenden.

Wilt u ook tot deze ‘Vrienden’ gaan behoren, dan kan dat op de volgende manieren:

Maak een keus uit de mogelijkheden hieronder en stuur uw gegevens naar het aangegeven e-mail-adres. Als u kiest voor één persoons-donatie ad €15,00 of twee persoons-donatie ad €27,50 dan ontvangt u op naam een reductiepas welke recht geeft (een jaar lang) op korting op de toegangsprijs van de concerten; u ontvangt dan ook jaarlijks een nieuwsbrief om onze activiteiten te volgen en u ontvangt een e-mail attendering voor elk concert..

Naast een vrienden-donatie kunt u een bijdrage leveren in de vorm van een banner (bedrijfslogo) of een link naar uw eigen website op deze geheel vernieuwde, goed bezochte website. Deze mogelijkheden zijn vooral aantrekkelijk voor bedrijven. Belangrijk : mensen en bedrijven die €100,= (of meer !) per jaar schenken worden vermeld op alle promotie-uitingen van de Stichting (minimaal 300 flyers en 45 affiches per concert, een jaarlijkse Nieuwsbrief en op 2500 concert-ladders).

Maak uw keus, kijk hieronder welke mogelijkheden er zijn. Mail het door aan: info@schuilkerkdehoop.nl of admin@schuilkerkdehoop.nl. Alvast bedankt !!

U kunt kiezen uit één of meerdere mogelijkheden ...

A € 15,00 (of € 27,50 voor een 2-persoons-donatie). U ontvangt een reductiepasje op naam.

B € 100 (of meer) als basisdonatie en € 250 (of meer) als donatie+

C een banner/bedrijfslogo op deze website (€75 voor 12 maanden).

D een banner/logo met link naar uw website (€100 voor 12 maanden).

Mail uw keus of vraag informatie via admin@schuilkerkdehoop.nl, info@schuilkerkdehoop.nl of via onze reserveringstelefoon.
Uw betaling mag naar bankrekening NL04ABNA0837493250 t.n.v. Monument Schuilkerk De Hoop.

 
 

ANBI-status: vanaf 1 januari 2018 heeft de Stichting de (culturele) ANBI-status

 
 

Privacyverklaring